søndag, april 30, 2006

Blåmandag!

Så skjedde det igjen!

På to kamper har Viking fått avgjørende dommeravgjørelser mot seg! Og ikke nok med det; de er så tvilsomme og kanskje direkte feil at jeg gremmes!

Så Viking-Start i går, og sliter med en sint og irritert følelse i hele kroppen!: Hvor skal Vikingspilleren ha hånden? Det var jo heands rett før! Dommeren er kjøpt og betalt!

Og frustrasjonen ble bare større og større ut over dagen. Leste i avisene at han hadde tenkt å blåse frispark til Viking rett før pga en heands til en Start spiller. Men neida, han dømmer heller staffe i det 90.minutt på stillingen 1-1 på et helt vanvittig grunnlag! Er det mulig!!!

Syns nesten litt synd på min kjære Nina som må trøste meg etter hver eneste helg....

Takker for all den støtten jeg har fått, og blomster ønskes ikke til hjemmet.


Hmf...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Espen!
Hadde tenkt meg innom bloggen din for å strø litt salt i sårene... Men nå ser jeg jo at det har du klart helt fint på egenhånd!Så da er det store spørsmålet: Skal man tråkke på noen som allerde ligger nede?!?! I dette tilfellet er nok svaret JA! Start har slitt litt i begynnelsen av serien, men endelig møtte vi ett lag med enda større problemer... Vi lier det!
Ha en fortsatt fin søndag:)
Bente

Espen og Nina sa...

jaja...tenkte nesten at du kom t å skriva litt usaklige ting!

Men at dåkk kan ver fornøyd med ein sånn seier....nei...off...ka samfunn leve me i, spørr nå eg!

KAA LAA sa...

Yo Espen! Du aner ikkje hvor syko mange straffespark START blei snytt for i fjor!!! Det tok fra oss gullet den gang... Uten at jeg har sett episoden selv, velger jeg å uttale meg på generelt grunnlag: Straffespark i Starts favør bruker å være riktige avgjørelser. Straffespark i motstanderens favør er som regel feil idømt.

Fatt mot gamle ørn,det er tidlig på sesongen. Viking skal nok ha litt flaks med dommeren de og på sikt..

Nok usaklig snakk..

God vår!

MAgnus

Sverre sa...

Jada! I dag blei d 3-1! Viking e på vei! Trodde fysst d va 3-1 te Molde, og ikkje te Viking. Men joda.

Solseng sa...

ha ha ha, eg ler over alle Vikingfans med en litt sånn ekkel hånlig latter. Det e ingen fryd som skadefryd..

Tarjei sa...

Det e ikkje April nå lenger............................

Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonym sa...

What a great site 6what works better than levitra Goalkeeper gamesmanship soccer paxil online dreampharmaceuticals com exercise and paxil Anti anxiety drugs paxil lexipro

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

Anonym sa...

That's a great story. Waiting for more. Fix your dishwasher Rhinoplasty minimum age propecia buy zithromax z pak high output alternator 6.0 ford Pic speedy gonzales running Individual business health plans http://www.rhinoplasty-male.info Meridia safety concerns Peugeot partner insurance Doctors medical prescriptions online ti wheelchair casters Mens big leg pants

Anonym sa...

Excellent, love it! » »