søndag, april 02, 2006

52 kilometer med blodslit...

Jaja, nok en gang er blodslitet over. For sjette gang faktisk! Sesilåmi, hvor klinten skilles fra hveten, ble gjennomført etter 4 timer, 35 minutter og 18 sekunder. Sitter her i sofaen, mørbanket etter mange harde meter på ski.
Først av alt. I går hadde noen testet løypen, og rapporten var at de ikke hadde opplevd bedre glid! Men så, litt ut på lørdagkveld, kom snøen. Tørrsnøen som jeg lengter etter hver vinter slik at toppturen blir en drøm. Men ikke når det gjelder langrenn. 10 cm med tørrsnø, la seg i sporene. Og jeg har aldri opplevd slik panikk i startområdet før. Smøretipsene haglet, folk sprang rundt omkring. Panikken for å få et marerittløp gjennomsyret over 2000 deltakere. Jeg hadde min egen teori om hva som burde legges på av smørning, og har troen på at det var det rette...med dagens forhold i tankene, vel og merke.

Men hvor ble det av sporene? Det sier seg vel kanskje selv, at når 1000 mennesker går foran deg og sporene er laget i 10 cm nysnø, ja, da går det ikke særlig bra. 52 kilometer uten spor, dårlig glid, og ikke tidenes feste.

Kom meg til slutt i mål, og ser med glede frem mot neste års renn!

8 kommentarer:

Sverre sa...

Ska sei! du har blitt en blogger du og. Hørtes ut som et blodslit med sesilåmi. Imponerende! Slo du far din forresten :)?
Men ka e d med reklameringå for siå di på mi sia. Greit nok med reklame, men ikkje skriv HELLER! Kom inn på www.home.no/sverreidland OG:)
Snakkes

Espen og Nina sa...

Slo pappa ja! med heile to minutt!!!

Greit...eg ska ordlegga meg litt annerledes i framtiå! Men føle liksom at siå mi går litt nerøve for tiå, så derfor trenge eg å trykka andre ner for å komma på topp igjen...:-)

Tarjei sa...

eg syns mesten litt synd på dokker i år, sinsvakt vær.

Neste år då ska eg ver med, eg må bare vita kossen eg ska stå på ski først

Anonym sa...

hehe.. eg må le Tarjei.. kanskje du kan spørr någen om de kan dra deg på akebrett;)?

Anonym sa...

forresten: Espen, grattis med vell overstått renn:)!

Judith sa...

Jaja! Blitt ein av dei kule du og ja:) Men eg o e kule vel! judithkristiansen.blogspot.com

Anonym sa...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonym sa...

I find some information here.