fredag, mai 22, 2009

We`re going to Beijing!!!!

Ja, da var sommerferien i boks!
Etter mye om og men med søk etter rimelige flybilletter til Nord-Norge, Sardinia, pakketurer til Kreta og Santorini, søk etter campingplasser i Danmark og turistforeningshytter på Hardangervidda, endte vi opp med en spontantur til Beijing med Sverre og Helga!

Etter å ha googlet Beijing med tilhørende søkeord som shopping, silkemarked, perlemarked, den kinesiske mur, osv...fant Nina ut at 10 dager med shopping i Beijing ikke var å forakte.
Så mens Helga og Nina utforsker de mystiske og eksotiske markedene, får vel Sverre og jeg ta bilder av ulike severdigheter som de nedenfor.

7 kommentarer:

Sang Tao - Judith sa...

Å halle måne! Elle store måne..? Ka e det nå igjen?
Jeje, dåkke forstår ka eg meine: Fantastisk med beijing da! Snadder;) Men har di Green Gate der da Nina?

espen sa...

Drit i Green Gate!
Her e det silke og perler som telle! :)

Herlig bilde av deg forresten!

linn sa...

Wow! Det e ikkje kvar dag ein reise t Beijing! Det blir nok litt av ein opplevelse :O)

nina sa...

Green gate ja...nei d e vel dårlig med d i beijing! Burde vel hopt av flyet i København heller... Men Espen maste sånn om silke og perler, så litt må ein vel ofra for husfreden..;)

Gerd Katrin sa...

Så utruligt kult:) EKSOTISK! dokker e heldige! Glede meg t helgå Nina! Har du plass t å ta med 3 små bilder him frå Sagavoll? Ein kamerat i Bergen har bestilt, å så må eg jo få di t Bergen på et vis:) Tar du buss?

nina sa...

Ja d blir knall i helga, Gerd Katrin! Eg tar fly til Oslo, og sitte på med Julie til Sagavoll! Ska nok klara å få med bildene! Eg har nok en gang klart å ikkje bestilla bagasje på norvegian. Men kanskje eg ska følge ditt råd og sjekke inn likevel...
Snakkes!!

Morgenstemning sa...

Det blei Beijing faktisk. Stilig! Då må dokke ha fyldig reiseblogg. ALLE Karmøy-jentene kommenterte før meg..:-) Hils Mao...

-i.marie-